Bu eğitime ait materyalleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
About the Instructors
Yorumlar

Tatlı dilli güler yüzlü samimi ve anlayışlı olan danışmanım Sümeyra hanıma çok tesekkür ederim. Ekip ile süpervizyon egitiminde tanıştım kurucu Erkan Çelik, hocamız Prof Gül Ertem (zaten gül hocam varsa bir egitim de o egitim de başarısız olmak mümkün degil) Sevilay hocam ve bir cok arkadaşıma çok teşekkür ederim. Doğru secim yaptım artık bende ZİRVEDEYİM 👏👏
İlk önce tereddüt etmiştim baya araştırmıştım ama hiç beklemeden direkt kayıt olsaymışım keşke diyorum. Gül hocamın güzel anlatımı ve tatlı dili sayesinde emzirme danışmanlığı eğitimimi tamamladım setifikamı aldım. Engin bilgileri için ne kadar teşekkür etsem azdır. Desteği, yakınlığı ve yardımları sayesinde Selin hanım inanılmaz güvenmemi sağladı. Ne zaman bir şey sorsam güzelce detaylıca cevapladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Herkese de öneriyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Hepinize çok teşekkür ederim emeğinize sağlık. 🙏🏻😇
Eğitim süreci boyunca günün hangi saati olursa olsun heran telefonun ucunda tatlı dili ile bizi karşılayan Sümeyra hanıma teşekkürü borç bilirim herşey için sabrınız için birkez olsun ses tonunuzun değişmediği için yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygıdeğer hocalarım bizi ilmek ilmek anlattı çok eğitici ve faydalı bilgiler öğrendik herkesin emeğine yüreğine kalemine sağlık iyiki sizi tercih etmişim💞😊
Emzirme Danışmanlığı eğitimi almaya karar verdiğimde tesadüfen karşıma çıkan Zirve Akademi ile tereddütler içinde eğitime başladım. (eğitimi uzaktan alacağım için) Şimdi düşünüyorum da gereksiz kaygılanmışım. Tüm personel gerek telefon ile aradığımda gerek süpervizyon eğitiminde çok ilgili ve güler yüzlü idi. Hocalarımız zaten harika insanlar; prof. Gül Ertem hocamız inanılmaz mütevazi ve ilgili, tüm sorularımızı detaylı bir şekilde cevaplandırdı. Sevilay Kurt hocamız tecrübeleri ile bizi çok güzel yönlendirdi. Herkese ilgisi alakası için teşekkürler…
2s Yorumlar
Bu eğitimi almak istiyorum
merhaba tuğba hanım eğitim uzmanınız dönüş yapacaktır